Så arbetar vi

Så arbetar vi

Vi har i mer än 70 år levererat högkvalitativa produkter inom elautomatik och pneumatik för styrning av olika processer till världsledande industriföretag. Ungefär 80 procent av våra produkter går på export till våra kunders dotterbolag i Europa och resten av världen.

Varje år bygger vi runt 5 000 automatikutrustningar, varav ett hundratal är specialkonstruerade. Därtill producerar vi över 30 000 komponenter så som givare, nivåvakter och sladdenheter. Vi är en attraktiv och flexibel partner tack vare våra skickliga medarbetare, vår välutrustade verkstad och vårt nätverk av professionella underleverantörer. 

Vi tar ansvar för flöden och arbetsprocesser hela vägen från förfrågan till offert, konstruktion, produktion, packning och leverans av färdiga produkter. Alla utrustningar är inspekterade och testade före leverans.Tester görs efter skriftliga instruktioner, resultaten dokumenteras. För att säkerställa krav beträffande kvalitet och produktansvar arbetar vi efter noggrant uppsatta kvalitets- och produktionsmål i alla arbetsled.